Dermatološka ambulanta

V dermatološki ambulanti PROFIDERMA uporabljamo holistični pristop. Vsakemu obiskovalcu se posvetimo, temeljito preučimo vzroke njegovih težav, hkrati pa že blažimo in odpravljamo simptome. Strokovno in prijazno osebje poskrbi, da se pri nas počutite dobro in da najdemo pravo rešitev za vas.

 

Špela Slana, dr.med., specialistka dermatovenerologije

Špela Slana

Špela Slana dr.med.,spec dermatovenerologije

Gimnazijo Lava v Celju je leta 1998 zaključila kot zlati maturant. Vpisala se je na Medicinsko fakulteto Univerze v Ljubljani. Diplomirala je leta 2005 kot doktorica medicine. V študentskih letih je opravila dve strokovni enomesečni izmenjavi na kardiološkem oddelku Klinike Wiesbaden v Nemčiji in na splošnem internističnem oddelku bolnišnice v Atenah. Opravila je izredni program na Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko in zobotehniko v Ljubljani in pridobila naziv kozmetični tehnik.

Pripravništvo in sekundariat je opravljala v Splošni bolnišnici Celje. Leta 2005 je opravila strokovni izpit.

Sledila je 4 letna specializacija iz dermatovenerologije. Specialistični izpit je opravila marca 2010 na Dermatovenerološki kliniki Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana. V tem času se je udeleževala domačih in tuji strokovnih izobraževanj in kongresov (Graz – Avstrija, Kiel – Nemčija, Dubai – ZAE, Praga – Češka, Reka – Hrvaška).

Trenutno zaključuje 2.letnik podiplomskega študija za doktorat znanosti s področja dermatoonkologije na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Je članica Združenja slovenskih dermatovenerologov (ZSD) in Evropskega združenja dermatovenerologov (EADV).

Do sedaj je službovala na Dermatološkem oddelku Splošne bolnišnice Celje, v Zdravstvenem domu Velenje, Kirurškem Sanatoriju Rožna Dolina Ljubljana in Medicinskem centru Ljubljana.

 

Naročite se na dermatološki pregled

PROFIDERMA
Dermatološka ambulanta
Ambulanta je samoplačniška

SPLETNO NAROČANJE:
e-pošta info@medilase.si ali
spletni obrazec (vsak dan)

TELEFONSKO NAROČANJE :
051 265 775  (Vsak dan od 10h do 18h)

 

Tbilisijska 59 , 1.nadstropje, vhod D
1000 Ljubljana

Urnik ambulante:

Pondeljek : 13.00. do 19.00
ostale dni po dogovoru