Odstranjevanje dlak

Poraščenost moti marsikatero žensko in tudi moškega. Metod odstranjevanja dlak je veliko, ena najbolj elegantnih in dolgoročnih pa je lasersko odstranjevanje dlak.

Uporabljamo popolnoma nov, visoko tehnološki in zelo učinkovit diodni laser za trajno odstranitev dlak, tako temnih kot svetlih. Še zlasti ga priporočamo pri težavah z vraščenimi dlakami. Zaradi moderne tehnologije je postopek popolnoma varen tako pri ljudeh s svetlo kot s temnejšo poltjo, tudi osončeno.

odstanjevanje-dlak-dermatolog-ljubljana

Kako poteka lasersko odstranjevanje dlak?

Pred posegom opravite temeljit pregled in posvet s specialistom dermatologom, ki izključi morebitne hormonske ali druge bolezenske vzroke prekomerne poraščenosti. Glede na vaše zdravstveno stanje vam razloži načrt laserskega tretmaja in opravi predhodno testiranje, če je to potrebno.

Postopek je hiter, zelo učinkovit in udoben. Postopek je možno izvesti skorajda brez bolečine, vedno pa se prilagodimo vašim željam in občutljivosti.

Laserski tretma ponovimo po mesecu ali dveh, za trajen in velik učinek je potrebnih 5 do 8 ponovitev. En mesec pred lasersko epilacijo in v vmesnih intervalih dlak ne smete puliti, voskati ali uporabljati depilacijske kreme.

AKCIJA: izkoristite ponudbo 6 + 2 tretmaja gratis!

 

Za naročilo na dermatološki pregled izpolnite spodnji obrazec.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Vaši podatki so zaščiteni in varni.

Vaše ime (obvezno)

Vaš email naslov (obvezno)

Vaša telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

Naročite se na dermatološki pregled

PROFIDERMA
Dermatološka ambulanta
Ambulanta je samoplačniška

SPLETNO NAROČANJE:
e-pošta info@profiderma.si ali
spletni obrazec (vsak dan)

TELEFONSKO NAROČANJE :
051 265 775  (ponedeljki od 9h do 18h)