Kapilare na obrazu

Veliko ljudi ima težave z rdečico, kapilarami na obrazu, žilnimi znamenji in podobno. S sodobnimi laserji vse te spremembe uspešno odstranjujemo.

Posegi z laserji so primerni za večino pacientov, ki k nam prihajajo s težavami zaradi kapilar na obrazu. Kontraindicirani so le pri uporabi določenih zdravil, pri določenih boleznih ali alergijah, previdnost pa je potrebna pri ljudeh s temnejšo ali osončeno poltjo.

kapilare-dermatolog

Kako poteka laserska terapija kapilar na obrazu?

Najprej očistimo vaš obraz in vam nadenemo zaščitna očala. Na obraz nanesemo hladilni gel. Nato kožo obsevamo z laserjem. Potem obraz hladimo in nanj nanesemo zaščitno kremo.
Večina pacientov potrebuje 3 do 5 tretmajev, da so moteče kapilare odpravljene. Idealen čas za posege je med oktobrom in aprilom, saj takrat niste tako izpostavljeni soncu.

Prejmete natančna navodila glede nege kože po posegu. Včasih predpišemo tudi recept za določena mazila. Vsaj 4 do 6 tednov po posegu odsvetujemo pilinge ali druge postopke na tretiranem področju.

Na ponovitev težav s kapilarami na obrazu vplivajo kajenje, izpostavljenost vetru in soncu, ter şvetlost in debelina vaše kože. Na zadnji dejavnik ne morete vplivati, svetujemo pa vam, da se karseda izogibate prvim trem.

Za naročilo na dermatološki pregled izpolnite spodnji obrazec.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Vaši podatki so zaščiteni in varni.

Vaše ime (obvezno)

Vaš email naslov (obvezno)

Vaša telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

Naročite se na dermatološki pregled

PROFIDERMA
Dermatološka ambulanta
Ambulanta je samoplačniška

SPLETNO NAROČANJE:
e-pošta info@medilase.si ali
spletni obrazec (vsak dan)

TELEFONSKO NAROČANJE :
031 701 774

Tbilisijska 59 D, 1.nadstropje
1000 Ljubljana

Urnik ambulante:

Ponedeljek: 13.00 do 18.00
ostale dni po dogovoru