Otroška dermatologija

Otroci so naše bogastvo. Na srečo njihove kožne bolezni praviloma hitro opazimo in poiščemo pomoč, včasih celo otroci sami povedo, da jih nekaj peče, srbi ali boli.

V naši dermatološki ambulanti zdravimo otroke in tudi dojenčke. Pri tem se še posebej potrudimo za njihovo čim boljše počutje. Pregled opravimo brez odvečnega čakanja in z mirnim ter prijaznim pristopom. V čakalnici najdete tudi otroški kotiček.

otroska-dermatologija-dermatoloska-ambulanta-ljubljana-dermatolog-9

Otroške dermatološke težave

Pri otrocih so najpogostejše težave z nalezljivimi virusnimi bradavicami, možne pa so tudi okužbe z bakterijami ali glivami, na primer mikrosporija. Veliko otrok ima težave z alergijami. Možne so kožne reakcije pri infektih, po cepljenju ali ob jemanju določenih zdravil. Medicina na srečo napreduje tudi na področju zdravljenja atopijskega dermatitisa.
Pri otrocih lahko zelo hitro izbruhne luskavica, imajo prirojene ali pridobljene bolezni, pigmentna in žilna znamenja.

Dermatološki pregled otroka ali dojenčka

Na pregledu je obvezna prisotnost vsaj enega od staršev ali skrbnikov, ki tudi razpolaga s kar največ zdravstvenimi informacijami o svojem otroku. Pri pregledu dojenčkov je zaželeno, da s seboj prinesete svojo pleničko za previjanje.

Potrudimo se, da je vašemu otroku med obiskom pri nas čim bolj prijetno. Pregled opravimo ob naročeni uri, brez nepotrebnega čakanja. Z otrokom smo še posebej nežni in mu čim prej pomagamo odpraviti težave. Pri tem uporabljamo celostni pristop, torej preučimo vse dostopne informacije in iščemo vzroke težav, hkrati pa že blažimo simptome.

Za naročilo na dermatološki pregled izpolnite spodnji obrazec.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Vaši podatki so zaščiteni in varni.

Vaše ime (obvezno)

Vaš email naslov (obvezno)

Vaša telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

Naročite se na dermatološki pregled

PROFIDERMA
Dermatološka ambulanta
Ambulanta je samoplačniška

SPLETNO NAROČANJE:
e-pošta info@medilase.si ali
spletni obrazec (vsak dan)

TELEFONSKO NAROČANJE :
031 701 774

Tbilisijska 59 D, 1.nadstropje
1000 Ljubljana

Urnik ambulante:

Po dogovoru