Kožne alergije

Vedno več ljudi se sooča z alergijami in drugimi tipi preobčutljivosti. Največkrat gre za težave s kožo, kot so ekcemi, srbenja, koprivnice, izpuščaji ob zdravilih, infektih in podobno. Marsikdo trpi zaradi senenega nahoda, težav z dihanjem oziroma astme, zlasti v spomladanskih mesecih. Težave lahko nastopijo zaradi hišnih ljubljenčkov, izpostavljanja soncu, kožo pa lahko razdraži tudi stik z vodo ob tuširanju ali kopanju.

alergologija-dermatoloska-ambulanta-ljubljana-dermatolog

Testiranje in zdravljenje kožnih alergij

Težav, povezanih z alergijami in preobčutljivostmi, se lotimo skozi temeljit pogovor in pregled ter ugotavljanje spremljajočih bolezni.

V naši ambulanti poleg tega opravimo tudi alergološko testiranje s kožnimi vbodnimi testi na najpogostejše alergene v vdihanem zraku (prah, pršica, cvetni prah, mačja in pasja dlaka …) in alergene v hrani (jajca, moka, oreščki, svinjina …). Testiramo osebe, stare nad 14 let.

Pacienti pri nas dobite natančna navodila za preprečevanje bolezni. Predpišemo vam ustrezno zdravljenje, v nekaterih primerih pa predlagamo tudi postopek desenzibilizacije, ki ga izvajajo internisti pulmologi – alergologi. Hkrati vedno pričnemo z zdravljenjem simptomov.

Za naročilo na dermatološki pregled izpolnite spodnji obrazec.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Vaši podatki so zaščiteni in varni.

Vaše ime (obvezno)

Vaš email naslov (obvezno)

Vaša telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

Naročite se na dermatološki pregled

PROFIDERMA
Dermatološka ambulanta
Ambulanta je samoplačniška

SPLETNO NAROČANJE:
e-pošta info@medilase.si ali
spletni obrazec (vsak dan)

TELEFONSKO NAROČANJE :
031 701 774

Tbilisijska 59 D, 1.nadstropje
1000 Ljubljana

Urnik ambulante:

Ponedeljek: 13.00 do 18.00
ostale dni po dogovoru