Kožne alergije

Vedno več ljudi se sooča z alergijami in drugimi tipi preobčutljivosti. Največkrat gre za težave s kožo, kot so ekcemi, srbenja, koprivnice, izpuščaji ob zdravilih, infektih in podobno. Marsikdo trpi zaradi senenega nahoda, težav z dihanjem oziroma astme, zlasti v spomladanskih mesecih. Težave lahko nastopijo zaradi hišnih ljubljenčkov, izpostavljanja soncu, kožo pa lahko razdraži tudi stik z vodo ob tuširanju ali kopanju.

alergologija-dermatoloska-ambulanta-ljubljana-dermatolog

Testiranje in zdravljenje kožnih alergij

Težav, povezanih z alergijami in preobčutljivostmi, se lotimo skozi temeljit pogovor in pregled ter ugotavljanje spremljajočih bolezni.

V naši ambulanti poleg tega opravimo tudi alergološko testiranje s kožnimi vbodnimi testi na najpogostejše alergene v vdihanem zraku (prah, pršica, cvetni prah, mačja in pasja dlaka …) in alergene v hrani (jajca, moka, oreščki, svinjina …). Testiramo osebe, stare nad 14 let.

Pacienti pri nas dobite natančna navodila za preprečevanje bolezni. Predpišemo vam ustrezno zdravljenje, v nekaterih primerih pa predlagamo tudi postopek desenzibilizacije, ki ga izvajajo internisti pulmologi – alergologi. Hkrati vedno pričnemo z zdravljenjem simptomov.

Za naročilo na dermatološki pregled izpolnite spodnji obrazec.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Vaši podatki so zaščiteni in varni.

Vaše ime (obvezno)

Vaš email naslov (obvezno)

Vaša telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

Elektronski posvet v času zaprtja ambulante na: info@profiderma.si (40 €)

Naročite se na dermatološki pregled

PROFIDERMA
Dermatološka ambulanta
Ambulanta je samoplačniška

TEL: 051 265 775 (naročanje vsak dan od 8h do 18h)
EMAIL: info@profiderma.si