Bolezni sluznic

Bolezni sluznic so redkejše, vendar za bolnike nič manj obremenjujoče. Za zdravljenje težav sluznic se obrnite na zdravnika dermatologa.

V naši dermatološki ambulanti najpogosteje zdravimo genitalne bradavice, so pa na spolovilu možne tudi druge vrste okužb. Na sluznicah se lahko pojavijo razjede, atrofije, ali stanja, ki so normalna, vendar estetsko moteča. Dolgotrajne so lahko težave s hemeroidi ter analnim srbežem. V ustni votlini so najpogostejše afte, ljudi pa pestijo tudi okužbe s kandido. Posebno pozornost velja nameniti spremembam na jeziku in ustnicah, saj se lahko razvijejo v rakave lezije.

bolezni-sluznic-dermatolog-dermatoloska-ambulanta-ljubljana-2

Holističen pristop k reševanju težav sluznic

Težave, ki se pojavijo na sluznicah, imajo pogosto vzroke drugje. Lahko gre za okužbe, revmatske bolezni, težave na črevesju ali maternici, motnje strjevanja krvi, sladkorno bolezen, hormonske spremembe, kajenje, alkohol in še kaj.

Zdravljenja se zato lotevamo celostno oziroma holistično. S pomočjo temeljitega pregleda in pogovora ter morebitnih dodatnih preiskav iščemo in odpravljamo vzroke, hkrati pa s terapijami že lajšamo simptome bolezni sluznic. Če ocenimo, da to potrebujete, vas napotimo tudi k drugim strokovnjakom: maksilofacialnim kirurgom, ORL specialistom, proktologom ali urologom.

Za naročilo na dermatološki pregled izpolnite spodnji obrazec.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Vaši podatki so zaščiteni in varni.

Vaše ime (obvezno)

Vaš email naslov (obvezno)

Vaša telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

Naročite se na dermatološki pregled

PROFIDERMA
Dermatološka ambulanta
Ambulanta je samoplačniška

SPLETNO NAROČANJE:
e-pošta info@medilase.si ali
spletni obrazec (vsak dan)

TELEFONSKO NAROČANJE :
031 701 774

Tbilisijska 59 D, 1.nadstropje
1000 Ljubljana

Urnik ambulante:

Ponedeljek: 13.00 do 18.00
ostale dni po dogovoru