Bolezni kože

Prav vsak od nas ima v določenem obdobju svojega življenja kakšno težavo s kožo, ki jo lahko reši dermatolog. To so lahko alergije, znamenja, luskavica, akne, težave z lasmi in nohti, revmatološke bolezni na koži in še marsikaj.

Dermatolog je zdravnik, ki je specializiran za diagnosticiranje in zdravljenje zelo obsežnega spektra bolezni kože. V naši dermatološki ambulanti težave rešujemo celostno. Posvetimo se vam in poiščemo vzrok zanje, hkrati pa že pričnemo z zdravljenjem.

bolezni-koze

Temeljit dermatološki pregled

Čakalne dobe za pregled so kratke – do 5 dni. Na pregledu se zdravnik pogovori z vami o začetku in poteku bolezni, o drugih sočasnih boleznih, o boleznih ali stanjih, ki se pojavljajo v družini, o zdravilih, ki jih jemljete, posebnih dietah, prehranskih dodatkih, domačih mazilih in terapiji, ki ste jo prejemali do sedaj. Če je možno, na pregled s seboj prinesete obstoječe izvide.

Včasih je za potrditev ti. delovne diagnoze treba narediti še dodatne preiskave, med katere najpogosteje sodijo laboratorijske preiskave krvi, pregled z Woodovo svetilko, dermatoskopom, alergološke preiskave (krvni, vbodni in krpični testi), brisi kožnih sprememb za določitev vrste bakterij in gliv, histološka preiskava vzorca kože ter ultrazvok pri boleznih ožilja oz. krčnih žilah.

kožne bolezni2

Hkrati z iskanjem vzroka za vaše težave s kožo začnemo izvajati tudi terapijo, ki blaži simptome in tako izboljša vaš vsakdan. Vzamemo si čas in poiščemo pravo rešitev za vas.

Za naročilo na dermatološki pregled izpolnite spodnji obrazec.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Vaši podatki so zaščiteni in varni.

Vaše ime (obvezno)

Vaš email naslov (obvezno)

Vaša telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

Naročite se na dermatološki pregled

PROFIDERMA
Dermatološka ambulanta
Ambulanta je samoplačniška

SPLETNO NAROČANJE:
e-pošta info@medilase.si ali
spletni obrazec (vsak dan)

TELEFONSKO NAROČANJE :
031 701 774

Tbilisijska 59 D, 1.nadstropje
1000 Ljubljana

Urnik ambulante:

Ponedeljek: 13.00 do 18.00
ostale dni po dogovoru